Var ett tag sedan nu.. eller hur var det..

Dagarna bara springer förbi en och man funderar vad fasen gjorde jag igår.. jadu.. haha Ingenting kan nästan bli svaret på den frågan.. Vi gör inte så mycket, men ändå försvinner dagarna i ett naffs.. :(

Vi umgås i allafall med våran lilla skatt som är så snäll så snäll :D

Det var nån som skrev en kommentar till mitt förra inlägg, men jag vet inte vem det var för det stog inte vem det var ifrån.. Är bra om man skriver sitt namn eller nåt sånt så man vet liksom :D Du önskade dessutom lite bilder på Hugo, ska se om vi kan fixa det..

Imån ska vi till bvc igen och väga lillplutten :D Ska bli kul och se om han gått upp nåt mer i vikt :) Det tror jag nog han gjort, väger nog runt 4 kg nu skulle jag tro :)

Jadu i helgen kanske vi får besök av Johans kompis Tobbe å hans FRU Mia :) hehe Det var ju det bröllopet vi var på i Maj när magen var som mest i vägen :p haha! Men det ska bli skoj iaf om dom kommer :) Grilla lite och umgås och snacka skit :D Trevligt trevligt!

Jag blir lite arg på vårat internet, det funkar bara i vissa rum verkar det som :( Som i vardagsrummet, där jag sitter nu, funkar det sådär... när det vill ungefär.. sen i köket kan det funka hur bra som hellst, köket ligger två meter ifrån vardagsrummet, ganska skumt det där..

Ja nej nu ska jag ta och göra nåt vettigt, kanske detta är varför hela dagarna springer förbi, man gör sånt man inte ska :p haha Ha det bra! HEEEJS



Här kommer korten: Hugo och stolt pappa :)

underbarPappsenHugisHugo

Veckan som gått..eller slutet på veckan samt helgen kanske..

Gud så fort det går alltså! Jag, Johan och Hugo har inte varit ensamma en enda dag sen vi kom hem från BB.. :p Det är fullt med folk här hela tiden :) Mkt trevligt, men börjar bli lite tröttsamt för själen på oss känner vi :p (Inget illa menat till er som kommit och hälsat på!) :p

Torsdag 23e juli

Farfar och hans fru och barn kommer och hälsar på Hugo! Farfar hade vunnit på auktion, en cykel Hugo kan ha när han är ca 7 år och en bilbana :) Gulligt! hehe
Senare på eftermiddagen var vi till BVC för första gången :D Skojigt att få se hur mkt han hade gått upp i vikt, när vi åkte från BB i söndags efter provtagningen vägde han 3300 ungefär, nu vägde han 3500 gr :) Och hade vuxit lite på längden 51,5 cm lång är han nu :)



.....Brb nån som är hungrig....

Så nu kan jag fortsätta :p


Fredag 24e juli
Jag hade namnsdag! Woho!... Ac kom på besök och vi åt Malaysia lunch ihop nam nam! Sen kom Bigge med sina barn och hälsade på också. Johan flydde fältet och åkte iväg och lagade Volvon, sakerna som håller upp avgasröret var trasigt... :p Senare på eftermiddagen gick jag och Hugo och vilade och sov typ 3 timmar, väldigt skönt! Sen kom mamma och pappa hit med en blåbärspaj, nam nam!

Lördag 25e juli
Vi hade planerat att helgen skulle vi vara själva, bara vi tre.. men.. det blir inte alltid som man tänkt sig.. :p Vi åkte en sväng till Coop i Valbo och handlade lite mat och lite blöjor (går åt som smör i solsken!!!) Och sen köpte vi en fleace overall till Hugo också :) Sen när vi kom hem kom Johans kompis Markus och hans flickvän och dotter på besök :) Och senare på eftermiddagen/kvällen kom Johans kusin Andreas och hans flickvän Malin förbi, skojigt att träffa dom!

Söndag 26e juli
Vi var själva nääästan hela dagen idag! :) (Sköööönt, inget illa menat, men ni vet hur jag menar tror jag) :) Farmor kom hem från en vecka i Grekland, så hon hade ju saknat lilla gobiten Hugo hela veckan, så hon lära ju komma hit och gosa lite :p hehe Och hennes karl Pelle och Johans lillebror Alexander var också med.

Jag har absolut inget emot besök, men vi har inte varit själva EN enda dag sedan vi kom hem.. Vi är nog ganska kass på att säga nej, både jag och Johan.. :p

Nu är det sängen som gäller! Mata lilla Hugo först bara verkar det som, sen sängen! :p

Snabb uppdatering..

Onsdag 15 juli
Hugo föds

Torsdag 16 juli
Vi tillbringar hela dagen på BB och bara myser och njuter av vår son

Fredag 17 juli
Vi tillbringar förmiddagen och lunchen på BB, gör ett hörseltest på Hugo, får sedan åka hem vid 5-6 tiden. Senare på kvällen kommer mormor och morfar och ena fastern. Ännu senare kommer farmor, farmors man, minsta farbrorn och minsta fastern på besök.

Lördag 18 juli
Myser en massa. Äldsta farbrorn med flickvän kommer på besök. Mormor och morfar kommer och grillar med oss. Hugo provligger vagnen och får sedan bada.. Det uppskattas lite, men sedan absolut inte.

Söndag 19 juli
Provtagning på sjukhuset, allt verkar bra. Sedan kommer Isabell på besök. Jenny och Jimmy kommer på en snabb visit också och sedan på kvällen kommer Johans kompis Andreas med tjej och sover över en natt.

Måndag 20 juli
Sover länge för en gångs skull! Sovmorgon till halv tio! :) Jenny och AC kommer på besök på eftermiddagen.

Tisdag 21 juli
Slappar och myser hela dagen Mia kommer på besök på kvällen.

Onsdag 22 juli
Hugo fyller en vecka gammal! :) Tiden går såååååå fort, man hinner inte med! Mamma Kerstin har målat lite på garderoberna i Hugos rum och pappa Johan har fixat till häcken på tomten. Mormor kommer över på lite fika.

Torsdag 23 juli
Farfar och hans fru med barn skall komma till oss och hälsa på lite. Hugo ska få gå på Bvc för första gången! :)

HUGO

ÄNTLIGEN ÄR HAN HÄR!!!  Våran underbara skatt HUGO! Onsdagen den 15 juli kl 19.23 ploppade han ut och vägde 3424gr och var 50cm lång :D


Mamma och Pappa älskar dig!

Tisdag 40 + 0

Tisdag
Idag går vi över tiden med en dag.. blä! Men det kändes värre igår än idag faktiskt.. Igår började det kännas som att jag hade värkar.. men sen dog dom ut :(  Jag trodde ju att det var på gång men icke.. Hoppas på i natt då.. !!

Idag har vi varit hos bm och kännt lite på magen och lyssnat på bäsens hjärta, som slår så fint så!! :) Tur det! Nästa onsdag ska vi dit igen sen fredagen 24e (min namnsdag !!) ska vi på ultraljud.. Härligt.. när vi gått över 10 dagar ska vi få göra ul och sedan kommer vi väl sättas igång.. Men igår kändes det värre som sagt än idag..

Idag har jag suttit och målat och målat hela dagen faktiskt :) Jag har målat lite tavlor och lite annat smått och gott :) Johan har varit duktig och gjort klart listerna i hallen! Skönt, nu är det klart där! Väldigt skönt att ha det klart innan bäsen faktiskt kommer! Även om man bara vill ha ut den ju!

Ja ja nu är det sen middag hos Stridh/Håkanssons! :p

Ha de bra hejs!

Dagen D eller Måndag om du så vill..

Idag fyller Jenny år! :) Grattis gumman!

Måndag

Ja idag är det alltså dagen D.. men det verkar det vara en liten en som inte fattat.. :( Med lite tur kommer det igång i natt, men även om det skulle kunna vara så, så tror jag inte på det.. för jag känner ingenting :(

Idag gick Johan upp halv sju för han skulle hjälpa sin mammas karl med att hämta lite plankor på en byggfirma.. Sen kom han hem vid halv nio-nio tiden och väckte mig och vi åt frukost tillsammans! Sen var både jag och Johan aströtta så han gick och la sig igen och jag vilade en stund men satte sedan igång med att diska, tvätta och baka kakor :) Hehe.. Dom blev liite för degiga, men goda ändå :) Jag kan iaf äta dom :D

Sen åt vi lunch och åkte och handlade mat.. Efter det kom Johans lillebror Henrik hit en sväng och hälsade på, det var trevligt, sen kom min dagliga trötthet och jag blev tvungen att gå å lägga mig, sov typ två timmar, sen vaknade jag av dörrklockan, då var det Ac och Erik som kom på besök :) Trevligt det med! Men jag var toktrött :p Erik har varje gång han varit här, velat känna på våran flugsmälla med el i.. men har aldrig vågat.. idag tvingade vi honom att ta på den, och han gjorde det! :) hahhaha Det var roligt! Bild kommer på detta! :)

Jaa sen har vi ätit mat och nu tittar jag på Beck och Johan skruvar de sista listerna i hallen, han är så duktig min lilla prins! Nu hoppas både jag och Johan att vår bebis ska titta ut! :) Det är roligt, att till och med han, som typ inte brytt sig om att datumet närmat sig, vill ha ut den lilla :D hihi Han kommer bli världens bästa pappa!

Ha de bra Hejs!
 

Funkar?

Jag har precis suttit och läst om en massa metoder för att starta igång förlossningen.. jag skrattade flera gånger.. fanns en massa metoder som var lite komiska tycker jag :) Här är några...


Ät 7 färska ananaser.. Mm gott.. ont i magen sen?
Ha sex.. Jaha, hur då?
Ät curry.. Gott.. :p
Massera bröstvårtorna.. Ja det kanske funkar?
Nån slags lavemang.. Nej tack
Hoppa på en pilatesboll.. Hellre hoppar jag studsmatta!
Blås ballonger.. Nån som behöver en ballongblåsare?
Ha fina dyra trosor på dig, tydligen ska vattnet gå när man bär just dom..  Haha! Det tror jag inte på!


Nja jag får väl gott vänta på att den lilla tittar ut självmant.. vilket kommer göra mig arg ledsen och gråhårig innan det är klart..

Lördag och Söndag

Lördag

Igår var vi på loppis och köpte en stor salladsskål och en tillbringare :) 20 kr gjorde vi av med :) Fanns mycket bebis grejer men vi köpte inget sånt.. har ju det vi behöver nu ju.. förutom en BEBIS då kanske....... *grr* Sen åt vi mat hos mamma å pappa å sen åkte vi hem och sov.. Härlig lördag :p

Söndag

Idag är det en dag kvar.. Och imån fyller Jenny år också, jag har varit och hälsat på henne idag medans hon bakade en massa :p
Jag kommer att grina en massa imån eller på tisdag känner jag.. På tisdag ska vi för övrigt till bm igen... för första gången, så vill jag inte åka dit, jag vill hellre ha ut bäsen!!!! Men stannar den kvar i magen så måste jag ju gå till bm å kolla läget.. Jag drömmer så knasiga drömmar, drömmer att bäsen är 70 lång och har ett huvud stort som en badboll och att hela bäsen är gjord av gummi.. :( Hemska drömmar!

Hoppas på en händelserik natt i natt och dag imån! Snälla snälla! KOM UT!


fiiint


Har fixat och gjort fint i bäsens rum :) Under kronan (prins eller prinsess) så sitter numera ett hjärta också :)


Bäbisen...

Bäsen kom ut nu!

Fredag

Idag är det fredag.. nu har garderoberna blivit vita och jag har satt på nya knoppar i silver, blev snyggt! :) Nu ska jag bara finslipa lite på hörnen och sånt där med en mindre pensel.. sen hum ska vi väl sätta upp den där Nalle Puh bården som vi skulle satt upp för läänge sen.. men det blir ju som det blir ibland :) Johan har iaf fixat en av trösklarna idag! :) Blev fint det! Sen har vi hälsat på en kompis till mig och hennes barn :) Kul att få åka iväg å göra nåt annat också, inte bara sitta hemma och "vänta".. då går ju tiden lite mindre fort liksom :p

Imån kanske vi ska gå på loppis :) Hoppas det finns nåt fint att köpa där :) Sen ska vi kanske byta en list som inte passar till golvet i köket :( Sällan det är krångel då med lister och sånt där! När man är så less på saker så man bara vill avsluta det, och så har man en list som inte passar, blä, då blir det inte mer roligt inte.. Jaja..

Inga förvärkar eller sammandragningar heller.. J*la livmoder, eller vad man nu ska skylla på.. Bäbisen är ju klar, men vägrar ju komma ut :( Men jag ska ju som sagt inte klaga allt för mycket än, kan ju få gå med magen i 2 veckor till (3 om det vill sig riktigt illa)........ :s

På måndag fyller Jenny år också :) hihi Samma dag som vi har bf :) Men hon har redan fått sin present, för jag vet ju inte om ja är hemma och kan fira henne eller inte :p Sen på Onsdag fyller Ac år :) Hon har också fått sin present redan :) Man vill ju inte komma i efterhand (typ 3 veckor efter) å ge sin present inte :p

Nu ska jag gå och måla lite! Ha en fortsatt bra kväll och sedan helg! Hejs

Torsdag

Jahapp då var det torsdag, herregud vad tiden går fort asså! Idag gick vi upp i ganska ok tid igen :) Vi börjar bli bättre :p Nu har min semester tagit slut, men mina föräldradagar har tagit över :D Känns knasigt när ja inte ens har nån bäs i mina armar än :(

Jaja.. vad har vi gjort idag då? Jo jag har målat garderoberna igen i barnrummet och försökt få den gråa trista färgen på dörrarna att försvinna.. Johan har svurit åt golvet nere i hallen :p hehe Fast till slut fick han till det :) Nu är det en tröskel kvar bara.. sen så är det en tröskel och nån list, sen så :D !!!! Klart! Hoppas det hinner bli klart innan bäsen, men det tror jag! Bäsen ligger där han ligger (eller hon) och vägrar ju komma ut :p

Usch den senaste tiden har jag blivit skiiiit nervös.. vet inte var fasen det kom ifrån.. Men jag tror det går bra när det väl kommer igång :).. :s hehe

Jaja jo senare idag så åkte jag till ÖB och köpte lite annan färg för garderoberna, blev mycket bättre! Sen käkade vi lunch och fixade oss klart och sen åkte vi och hälsade på Mia, Christer och Wilgot :D Så söt han är!! Jag försöker få min hjärna att förstå att det finns en sån liten i min mage också.. men hjärnan förstår inte :( meeen men.. Man fattar väl kanske det sen när man fått ut den lille :D

Jäjä! Nu på kvällen har vi handlat och ätit fisk och skrapat triss :D Vann så vi kan byta in och få några nya :) Härligt, Älskar när man vinner såna där stora pengar :p hah!

Nej nu ska jag titta klart på "Halv åtta hos mig" Han är så rolig Helge!
Ha de bra Hejs!

Onsdag



Idag gick vi upp hyffsad tid, vid tio tiden :) Käkade en liten frulle och skulle sedan gå och fortsätta måla garderoberna som är i barnrummet, men det var ett hål i ena dörren som jag lära spackla.. och jag lära spackla det igen idag, så det gjorde jag på förmidagen, sen blev det lite dator och sedan var det bara att börja med lunchen vi skulle hinna äta innan vi skulle till Bm..

Så vid 13 så åkte vi till bm och kollade läget i magen :) Bäsen mådde bra och hade flyttat sig neråt lite mer och fixerat sig :) Kanske, kanske är du på väg?

Efter det uppstog ett kaos under halva våran eftermiddag ungefär.. vi skulle åka och hämta några lister och trösklar vi hade beställt och på företaget vi beställt det på var det såklart kaos.. Sen skulle vi till sjukhuset vid 14.. och allting drog ju såklart ut på tiden så vi hann ingenting ungefär.. Sen skulle jag leta efter nya knoppar till garderoberna i barnrummet, åkte till två olika ställen där det fanns, men ingen hade något bra och beställa hem något jag ville ha skulle bli för dyrt så det ville dom inte göra *grr* jaja.. sen blev det tajt med tid igen då, för jag skulle iväg och fika med A-c och Ullis och allt drog ut på tiden så jag blev sen såklart.. Så typiskt! En helt galen eftermiddag, flängde runt över halva stan och sen fika.. Men de va trevligt iaf :)

Sen kom jag hem och satte igång och bakade lite muffins :D Nam nam! Snart blire Chile concarne här, de är åxå nam nam!

Ha en bra dag! Hejs

Måndag

Igår var det måndag, då gick vi upp i hyffsad tid.. men sen försvann timmarna nånstans och vi satt där och hela dagen hade gått :p Vi satte upp lite kort på bäsen och på oss i sovrummet, kort som skulle upp för flera månader sen men det har bara blivit liggandes.. På kvällen kom Jenny förbi och Johan åkte till en kompis och spelade biljard. Skojigt att ha henne hemma istan nu tycker jag, så får man ses lite oftare än annars :)

Tisdag

Idag vaknade vi i bra tid igen, men fasen vi somnade om :p haha, gör väl inget när det regnar och vi har semester, men dagen försvinner ju så snabbt :p Idag har vi iallafall fått betydligt mer gjort :) Satt upp en hylla i sovrummet idag som vi har stereon på och sen satte vi upp en ny fläkt i taket, efter att jag haft sönder den gamla, :p sen lagade Johan golvfläkten och jag började måla garderoberna i barnrummet :D Duktiga vi!

Nu blire Malaysia! Nam nam!

Gravid

Du vet att du är höggravid när:

- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- Man rullar runt för att komma upp från soffan.
- Man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
- Man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- Man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan
- Det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- Man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
- Allt blir tungt
- Man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter att ha fått blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiktet.
- Man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet.
- Man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
-Det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- Man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- Anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- Du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- Du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.

Bebisen

Har en vecka på sig nu, ungefär, att komma ut :)  Hoppas att den kommer som jag beräknat :D
Har varit i stugan i veckan och tagit det lugnt! Riktigt skönt att komma iväg och göra nåt annat faktiskt! Nu är det inte så mycket som händer.. ska väl bara vänta :D Kanske ska fixa lite i rummet idag, sätta upp en bård och måla lite garderober.. kanske får se om vi orkar :D Man blir så jädra lat när man har semester, eller jag blir iaf.. :)

Dåligt väder ska det bli också.. drygt.. men men så länge det inte ösregnar så :) Fast det är ju rätt mysigt det med, haha, som när det vräkte ner här i förrgår eller vad det nu var.. :p

Jaja nu ska jag kolla upp hur det ser ut på tapet-lims fronten i källaren.. Ha det bra! Hejs!

RSS 2.0