Dagarna bara försvinner

Jättekonstigt det där, men så fort man vaknat så har halva dagen försvunnit och sen är det kväll igen :p haha Jo visst gör man väl saker däremellan men ändå känns det som att dan försvinner på nåt sätt..

Vad har hänt sen sist då? Jaa du inte är det mycket inte :p hehe Har träffat Carro en sväng och Jenny och Ac och Mia och sen har ju jag och Johan i och för sig tagit oss igenom HELA Ockelbo marknaden, med vatten i hela kroppen och en sol som stekte.. ganska bra jobbat tycker jag om jag får säga det själv! Dessutom utan en endaste känning.. knasigt!

Nu sitter jag mest och väntar på lite käk.. hoppas det kommer något innifrån köket snart :p Lite lax blir det Nam nam!

Imån ska bli iväg till Forsbacka av alla ställen och grilla lite grann sen bär det av till varmare breddgrader.. eller inte vet jag men lite mer söderut iaf :) hehe Får se vad det bjuds på där men det ska bli skönt att åka iväg lite iaf!

Ha en bra söndag kväll så hörs vi snart igen!



Dagens planer

Idag gick jag upp när Johan kom hem från jobbet, ganska segt men skönt att vara igår i tid för en gångs skull! Ringde Familjerätten och skulle fixa ett faderskapsintyg å fick typ utskällning för att jag inte ringt tidigare, ja men hallå det kanske är dom som inte svarar då?? Jag har faktiskt ringt! En hel morgon ringde jag, men ingen svarade.. dålig stil! Så skäll fan inte på mig inte!

Jaja skit samma, hon skulle kolla å se vad hon kunde göra..
Sen vid 10 ska jag försöka ringa lönekontoret å se var fasen min semester har tagit vägen :p

Sen ska jag bege mig ut på staden för att göra några ärenden :) Ska även till IKEA! :) Ska köpa flera jalusier till verandan, så heeela verandan har solskydd, har märkt de här dagarna att det blir asvarmt på kvällarna på verandan.. därför ska jag köpa fler så hela verandan blir solskyddad. Sen ska jag köpa en ny torkvinda, våran hänger och funkar inte som den ska.. Och jag ska även köpa ett parasoll som man kan gosa under nu när det är så varmt :)

Missarna har fått vara ute heeeeeeela dagarna när vi varit hemma nu i veckan och helgen, och dom älskar det! :) Sindi har varit borta en natt och sedan kommit tillbaka.. blir så irriterad, hon ska ju hålla sig här! Och hon ska komma in själv! Ska inte behöva locka å fånga in henne för att hon ska komma in.. Nu är missarna inne och dom håller på å bli galna tror jag, är alldeles rastlösa och vet inte vad dom ska göra :p hehe Så dom kanske får gå ut snart :p

Sen måste ja fixa det där med försäkringskassan också.. suuuuck! Jag måste ju ansöka om föräldrapenning.. men det där är en stoooor jädra jungel alltså! Alla olika sätt man kan söka och olika slags dagar.. en hel jungel!

Ja ja nu ska man väl sätta igång den här dagen också då kanske :) Ska föresten till bm i eftermiddag :D Skoooojjigt! :)

Ha en bra dag i solen, drick mycket vatten! Kram

Underbara sommar!

Ja visst är det underbart, värmen värmer både hus och kropp och kvällarna och nätterna lider man sig igenom med endast ett lakan som täcke.. Fötterna sväller upp och blir som fina små fotbollar och man kan knappt röra på tårna..
feta fötter
Svetten lackar och man är inte torr nånstans... Tur är väl då att man inte heller kan böja sig ner om man tappat något, eller att man inte kan ligga på mage när man ska sova.. Och visst är det väl tur att man inte får sova ut en hel natt utan måste upp med jämna mellanrum och töma sin urinblåsa!


Ja som sagt, underbara sommar! Svällda fötter, svettas som en gris, kissnödig konstant, orörlig pga enorm mage och sen denna värme....! Helt underbart!
Jag klagar inte! Bara lite!
Men det finns ju sånt som gör sommarn värd ändå :)

på promenad

Siri kan gå på promenad på huset :)

trädklättraren

Och hon kan klättra i träden, hennes nya favoritsyssla! :)

detta gör man på semestern

Och jag kan ligga i min solstol och lösa korsord medans min underbara pojkvän och sambo håller på och sätter upp det sista i köket, lister! Han är så duktig så! Och det blir skit snyggt!! :)

De nya listerna



midsummer och helgen..



Fixade lite i barnrummet igår


Fixade lite i barnrummet igår


Fixade lite i barnrummet igår

Fixade lite i barnrummet igår


Vi grillade och drack gott på midsommar!


Min prins!!! Love u!



Gött


Nam nam!



Dags igen

Ja nu var det dags igen att uppdatera! Sitter här i ett mörkt kök, varför jag nu gör det.. men det kanske var så att det var ljust ute nyss och nu har det blivit mörkt.. :p

Idag har jag gjort en massa saker! Först var jag ju till bm och kollade så allt stog rätt till, och det gjorde det :) Huvudet nedåt och fötterna upp, som det ska vara ;) haha

Sen åkte jag till mamma för att umgås lite, och sedan åkte vi och kollade på en babysitter som vi sedan också köpte! Kanon! Nu är det inte mkt kvar :)

Sen blev det en hel eftermiddag med en massa midsommarkäks shopping :p hehe Sprang runt i en massa olika affärer och köpte både det ena och det andra till imån :) Usch alltså vad man gör av med pengar när det är nåt speciellt som ska göras.. usch säger jag!

Sen var jag så trött när jag kom hem så jag la mig i gästrummet med missarna och snarkade en timme ungefär :) hehe Sen blev det käk! Min underbara karl hade gjort mat åt oss, nam nam! Sen blev det Tv och sen nu på kvällen blev det att baka tårta tills imån :)

Ska ju ha lite släkt middag, eller nja, mer familjemiddag, heeeeela min familj á 3 pers och sen Johans familj á 13 pers ungefär kommer hit :) hehe Vi ska trotsa vädret och grilla :D Hoppas på en trevlig kväll! Men det tror jag det blir, med våran stoooora gemensamma familj har man inte tråkigt :)

Ha en trevlig midsommar på er! Hej!

Många saker på gång

Känns det som... Igår stog jag i köket nästan hela dagen! Jag bakade och bakade och bakade :) Sen gjorde jag mat, och fortsatte baka tills det blev sen kväll.. :p Mamma var här och hjälpte mig baka bullar, jag är världens sämsta på att baka bullar, men jag tror vi fick till det rätt bra :)

Sen hade Siri bestämt sig för att vara ute hela natten, så då satt jag halva kvällen och natten och var orolig för henne :( Tycker inte om när dom försvinner sådär! Sindi försvann ju förrförra veckan.. Men nu är dom i allfall tillbaka, hela och rena! Siri är dock lite stirrig, hon kan inte koncentrera sig på nånting, hon vägrar gå för långt ifrån huset, hon håller sig vid oss, rätt skönt tycker jag :)

Idag har jag städat lite och fixat och hämtat ett paket med en massa hårprodukter i :) hihi Beställde det i söndags och fick det igår (men hämtade det idag) Massa spray och schampoon å sånt :) Bra att ha :)

Johan håller på å fixar golvet i hallen, han är så duktig så :D Blir jättefint! Blir samma golv som vi har i köket! Mörkt, snyggt!
Nä om man skulle ta å damsuga lite kanske, eller göra lunch.. hm nåt av det iaf! Eller kanske bädda rent sängen!... Återstår att se var jag hamnar.. :)

Imån ska jag till bm igen :D Roligt! Får se om sf måttet är lika stort och om blodtrycket i mig har sjunkit eller stigit.. Jaja

Ha en bra dag!

Korten jag lovade..


Vi har klätt om en soffa som står i köket nu


Mera kläder :) Så söta!


Bäsens kläder tvättade och klara att använda :)


Trappen upp




Sindi


Vårat hus

Första lediga dagen

Idag började min riktiga semester, konstigt, min första riktiga semester!!! :) Härligt! Men hahahaha vad har jag gjort då? Inte ett dugg ungefär.. :) Härligt det också i och för sig.. men man vill ju utnyttja semestern till max! Har kollat på en två filmer idag, och det är ju trevligt :) Vädret suger ju, så man kan ju inte göra så mycket liksom..

Jag har gjort klart det mesta till bäsen, har tvättat alla kläder och alla lakan, har bäddat sängen och fixat och donat :) Man är ju rätt sugen på att veta hur stor den lilla är :) Kommer strl 50 eller 56 passa? Hoppas på det!

På torsdag ska jag till bm igen :D Det är alltid skojigt att gå dit, få veta nåt nytt och se hur bäsen mår :D

Imån ska jag lära mig baka bullar :D Jag har försökt jätte många gånger, men det blir bara torrt och äckligt! Så nu ska jag få expert hjälp - Mamma :) haha

Slänger upp lite kort också :) Sen ska jag kolla till kakan i ugnen :) Må så gott!

Börjar om

Nu tänker jag börja om i min blogg! Fast den hamnar under ett nytt namn, Vegaplan.blogg.se :D
Den här bloggen kommer bli uppdaterad oftare, jag lovar! Nu har jag ju all tid i världen att uppdatera :) Den kommer handla om allt som händer på Vegaplan! :) Svårare än så är det inte!

Ha en bra dag!

RSS 2.0