Meningslös dag!

Idag har vi spenderat hela dagen inne, vi har inte gjort nåt speciellt, men inte så konstigt när jag är dunder förkyld :( Snorar och nyser och har ont i halsen och hostar :( USCH! Johan och Hugo har också tagit det lugnt idag!

Vi kollade på Twilight som jag fick låna av Therese, såååååå bra den var!!!! Hade jag aldrig kunnat ana.. Men den var grymt bra, se om du inte sett den än!! Jag blev så kär i filmen att jag blev tvungen att se new moon, uppföljaren! Så, vi såg alltså new moon idag, och herregud! Jag är meeer kär i den än vad jag var i Twilight, jag höll till och med på att fälla en tår.. vilket väääldigt sällan händer!

Efter att jag lugnat ner mig efter filmen :D Så la jag lite pussel, har köpt mig ett 1000 bitars, jättefint :D På ett slott i Tyskland, man blir sugen att åka dit när man tittar på det! Ser riktigt mystiskt ut! :) Ja okej, vadå lägga pussel, pensionär varning, jojo men det är rätt skönt faktiskt :D Bara sitta å släppa allt annat :) Ha nåt å koncentrera sig på :)

I morgon blir det inte heller många knop.... Men det blir iaf lite tjej-kvälls-tv :D

Ha en bra dag!

To Cold..

Jag är förkyld.. jippie.. inte kul! Men vad gör man då, kan ju inte direkt stoppa det... Snorar och nyser minst 1000 gånger..
Haft en lugn och trevlig helg med gooood mat och myyycket godis och myyyycket kladdkaka haha :D Man måste passa på medan man kan ;)

Mitt nya liv startade i morse! Nu ska ni få se på andra bullar minsann..! :) Men det är fortfarande hemligt :)

Idag var vi på babysim, jag var fotograf och Johan hade Hugo med sig i vattnet :) Mysigt men fruktansvärt varmt vid bassängen.. :( höll på å flyta bort..

Åh snart åker vi till Cypern :D Längtar måttligt mycket kan jag ju säga!! :D Ska bli så skönt! Men jag hoppas bara mina små bebisar Siri och Sindi klarar sig hemma utan mig :s Men det tror jag nog dom gör.. Men ändå, jag nojar lite :)

Det kommer iaf bli såååå skönt att komma iväg, få njuta, äta god mat, sola, bada ! ÅH vad jag längtar! :D Måste kolla upp solkrämen snart :D Den finns uppe, men måste kolla så den räcker :) Annars måste jag fixa ny :)

FÖRRESTEN!! Jag tror Hugo fått en tand :D Ser så ut :D Men han biter ihop och för fram tungan så det är MINST SAGT svåråtkomligt.. :p

Nej nu ska jag leka med min älskade son :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

25 Mars

Nu är rusten av väggarna i trappen och övre hallen klar :) Vi hade en målare som var såå duktig som gjorde allt :) Skööönt att slippa tycker vi båda :D

Här kommer lite före och efter bilder :)




Före : Gula tapeter i trappen




Efter : Svart tapet i trappen





Före : Gula tapeter i trappen






Efter : Svart tapet i trappen (fläckarna är från kameran)




Före : Innan den gula tapeten så hade dom en till gul tapet.. en randig.. Och uppe vid dörren skymtar även en röd (!?!) tapet..



Efter : Svart tapet i trappen, Vit tapet i hallen




Före : Den randiga tapeten i hallen uppe..



Efter : Den vita blommiga tapeten uppe i hallen




Före : Här håller målaren på och tapetserar.. härlig konstruktion att stå på :s





Efter : Så här fint blev det i hallen uppe :) Golvet skall också göras om snart..



Den vackra tapeten :)




Den vackra hallen :) Där ser man även den svarta tapeten i trappen





Det är lite struktur i den vita, syns lite på bilden här ovan..




White vs Black :)


Som sagt skall ju trappen också rustas, här kommer före-korten (det finns för närvarande inga efter-kort, eftersom vi ju inte rustat trappen ännu)




Trappen nerifrån



Trappen uppifrån




Trappen högst upp..




Håll till godo med detta! Orkar inte skriva nåt mer just nu.. måste göra lunch till Hugo sedan städa mera och sedan duscha..


Ha en bra helg!

18 MARS



Gud vad jag klagar på hur fort tiden går, men så ÄR det! GUD vad tiden går fort!!! Snart kommer vår nya soffa, snart har det gått 6-8 veckor ?! Men HUR??? Fattar ingenting! Snart är det dags att börja jobba för mig :( Villlllll inte!!!!!! Men jag måste ju.. har inget val.. :( När man är hemma och är sjuk, eller är arbetslös så går ju tiden sååååååååååå sakta, men nu när man är mamma ledig, ledig heeeeela dagarna, går dagarna så sjuukt fort.. Jag antar att det är för att man har en liten som man måste anpassa tider efter och kan inte göra precis vad som faller en in.. tex åka dit och göra det eller gå ut på tomten och göra det.. det går inte nu för tiden, nu måste hugo sova, äta eller nåt sånt, och då kan man inte bara sticka som förr.. Klart man kan åka nånstans när han är mätt och fått ny blöja liksom.. men det är ändå inte samma sak..
Men jag älskar ju honom, och jag älskar mitt NYA liv jag fått i och med detta! Ibland blir man lite less bara..
Idag blev jag lite less.. men men.. man kan inte alltid ha solskens dagar.. Då skulle man aldrig veta hur bra man har det :)

För jag har det sjukt bra!! Jag har en pojkvän som har förlovat sig med mig och flyttat ihop med mig i det hus JAG (mest) ville ha, han har gått med på mina krav och mina önskningar, han gav med sig lite när jag tjatade om barn, och titta, han gav mig en underbar son (eller vi gav varandra kanske :D) Vi har det bra! Vi lever i ett bra och fräscht (relativt iaf) hus, har mat i kylen och frysen så det skulle räcka till halva Afrika, vi har möjligheten att välja vilken bil vi ska ta till Ica.. osv osv.. Vi köper oss det vi vill ha utan att behöva vända på varje krona ett par gånger.. Nej vi är inte miljonärer! :p

Ni vet den där kärleken man drömmer om, den som man känner att man passar ihop med som en pusselbit, det är han jag bor med :) Mitt livs kärlek :D

Men även solen har sina fläckar.. eller vad säger man? Hur glad och söt och underbar din andra hälft än är, så har hon/han också sina brister eller dåliga vanor som kommer reta gallfeber på dig.. så är det ju, inse :p Du kommer antagligen, förr eller senare att reta gallfeberDin andra hälft också.. det går inte att undvika när man lever så tätt inpå varann!

Jaja skit samma, nu är det CSI och jag borde ligga i sängen vid det här laget!... Godnatt Sverige!



Vårat <3 Du betyder mer än nånting annat för oss!! Vi älskar dig Hugo, vårat mirakel!! (Ibland ligger jag bara och tittar på honom och beundrar hans fina hy, hans vackra ögon, hans söta tår, hans goa mage som jag älskar att pussa, hans underbara läppar och hans fjuniga frisyr) VI ÄLSKAR DIG!!



Åtta månader!!!! :s

Grattis Hugo på din 8 månaders dag :D Detta firade vi med att åka till Gävle idag och fixa lite grejer, lite hemliga grejer :D Spännande ska det bli!! :)

Tänk vad tiden går fort, nu är han åtta månader!!! :S USCH! Han kommer snart flytta hemifrån :(
För mig känns det som om vi nyss kom hem från BB :( Det var sommar och en massa folk kom hit för att se på vårat mirakel! Nu är det inte så ofta det kommer nån :p Fast ibland ringer mormor och morfar eller farmor eller farfar och saknar sin lilla skatt, och då kommer dom och gosar med honom :D Tur det! :)

Åh va irriterande, våra tapeter vi hade bestämt oss för att ha i trappen har utgått :( GRRRRRRRR Den finns ingenstans att få tag på, så JÄVLA typiskt!!! Världens otur! Varför har dom då kvar provrullen i buktiken om tapeten inte finns mer, blir så sur!! Jävla skit!


Idag borde vi städa hela huset, dammet ur runt och tidningar och reklam som borde kastats ligger som stora högar överallt..

Ja kanske jag borde ta tag i städningen då??...... om ja känner för det, måste fundera ett slag :p
Ska nog hämta tapeter innan sex.. men vet inte hur, för Johan ligger å vilar och jag har Hugo.. omständigt att klä på honom bara för att åka å hämta lite tapteter.. Vi får se hur det blir...



Här kommer lite bilder på vårat mirakel som alltså är 8 månader redan :s usch tiden går alldeles fööööööööör fort :(
















VI ÄLSKAR DIG VÅRAN ÄLSKADE SÖTIS!!

Lördag igen då :) Vååååår känslor!


Igår var jag med Therese, Mia och Martina och våra barn i Valbo, vi shoppade en massa :) Iaf Jag :D
Och idag Lördag, köpte jag detta, Ny klocka :D Svart :)




Leksaks lådor åt Hugo :) Han provsitter :P



Keps och solbrillor köpte jag igår åt honom hihi :) Så söt!




Mina nya fina skor :D två sommarskor å ett par vanliga skor :p




Trevlig helg!

Lööööda!

Idag äre lööööda! :) Igår va de freeeda då va de fredagsmys a la ensam kan ja säga.. Hugo sov och johan va först på match och sen jobbade han :( Mindre kul, men de gjorde inget för jag Scrapbookade lite istället :) SÅ kul! :D
Gjorde söta små bebis kort och grattis kort och lite alltmöjligt :D Ska nog fortsätta idag, typ nu vore lämpligt, Hugo sover så då passar det ju egentligen ypperligt.. men istället sitter jag här :p Men snart så, snart ska jag stänga av burken och scrappa lite :D I love it!

Ikväll blir det lite melodifestival igen då, förhoppningsvis med min kära sambo bredvid mig denna gång! :D

Igår beställde vi soffa förresten, en svart i tyg och skin :D Coolt :D Kommer bli kanon! Så nu ska vi sälja Johans soffa mitt soffbord min tvbänk och mitt vitrinskåp och min bokhylla.. yeah :D


Ha en bra och skön helg i detta underbara väder..!

Massa kul på gång :D

Med lite Green Day - Basket Case i bakgrunden sätter jag mig insvept i min gråa filt för att uppdatera er om min vecka..

Den började med en dag hemma (tror jag det var???) Sedan blev det tisdag och då var vi till Tigréns möbler som öppnat nytt i Sandviken.. Kollade runt på soffor och annat kraffs som stog uppradat längs väggarna.. Hittade en vacker soffa med hälften tyg hälften skin, men med tanke på våra påpälsade husdjur med sylvassa klor så fungerar inte den kombinationen.. Vi letade vidare..
Onsdag - Vi åker till "riktiga" Tigréns möbler i Hofors (why?) Och som tur är har vi fått barnvakt så vårat hjärta Hugo är hos mormor under de 3 timmarna vi spenderar i Hofors med omnejd... Vi springer trappa upp och ner och går från rum till rum i en lokal lika stor som Göransson arena, typ.. Till slut kommer vi till sista våningen av tre, den minsta, tack för det, där vi hittar en kanon soffa! 310 lång och har två divan delar, som den här..



Men vi inser så fort vi kommer hem att hela vårat vardagsrum är ca 400 brett, så denna soffa är bara att glömma... Igår, alltså Torsdag, tillbringade vi en massa tid också på Lindholms möbler i Gävle... Soffan här ovan är tagen från deras hemsida, och om du tar bort den vänstra divanen och färgar om soffan svart, så kommer våran soffa att se ut, den vi ska beställa imån alltså :) Sedan i typ April får vi väl hem den.. SUCK!

Jaja nog om soffan..
Vi ska även köpa ett nytt vardagsrumsbord har ett sånt här (nästan lika som på bilden nedan) i dag.. TILL SALU om någon är intresserad???? :)



Ja nog om det med... Vi var in en sväng igår på Mio efter vi soff shoppat på Lindholms... Och vi hittade en tv bänk, två hyllor för dvd filmer och en platta typ som man sätter på väggen där tvn sitter på, skit snyggt! Dock har det kostat ca 20 lax.. Inte sånt man har råd med så här i vardagslivet liksom.. 
MEN! :D När vi gick in på fyndavdelningen på Mio igår så, tadaaa! Där fanns det! ca 17000 kr billigare!! Öh! Jaa klart som fasen man köper det!!! :D hihi Så såsmåningom kommer vi väl att ha tvn på väggen (som jag har längtat!!) Ska bli gryyymt skönt!

Jaa och i går var även en målare här för att ge oss ett pris på vad det kan kosta att få väggarna (som är ca 5 meter lång) tapetserade, det skulle gå på 7000 vackra kronor... Ish! Jaja.. får ju tillbaka hälften med ROT! Tack för det! :D
Så snart (om ca 3 veckor kanske) Kommer det att tapetas hemma hos oss :D SOM JAG HAR LÄNGTAT!!! Detta planerade vi när vi flyttade in för sisådär lite drygt ett år sedan..
Ja och sen ska vi göra om trappen också, nu är det, usch! Plastmatta som ser  ut som kork.. jo det är sant!! :( Den ska bort och ersättas med filt på trappstegen sedan skall det målas vitt och på med eklister! MM i like!

Ja det var den lilla uppdateringen det... Mycket blev det.. men de är ju så när de händer mycket i kring en...

Och jag har inte nämnt ett enda ord.. jo ett kanske, om vår älskling H :) Han fick bada med mig i duschen idag hihi Han plaskade på som bara sjutton och lekte med duschslangen :) Han behövde verkligen bada :p Blev ju inget i söndags för han va ju sjuk då :( usch usch!

Och tidigare idag var vi hos Therese och Mille och grillade korv med Martina, Vilma, Mia och Wilgot också :) MYS! Njöt av solen och snålblåsten! Haha!


Måste bara berätta en rolig, fast inte så bra sak som hände Hugo idag :p Han låg och "luftade" lite, utan blöja alltså, och rullade i väg på köksgolvet och for utanför täcket han låg på.. och tror du inte att han kissar på golvet då??? Där den största springan är såklart! Så allt piss åkte ju ner i golvet, kommer bli fin fuktskada där sen :( Jag torkade allt vad jag hade.. men det går ju så fort för vatten/piss att tränga sig ner i golv och annat också för den delen..

Fy fasen jag har förresten sett en sjuuuukt söööööt film nyss, tipsar om den!!! The Proposal! SÅ SÖT! SEEEEEE!! Sen kan ja tipsa om en bra låt också, sjukt gammal men sjuuukt bra :D Offspring Walla Walla :D



GODNATT!

Slänger in några kort från olika tillfällen innan jag säger godnatt... svårt att hänga med att blogga när de händer så mycket hela tiden :p haha!


Hugo och Mille idag



Goa grabbar i solen



MM grillat är GOTT!



Sötnosen har skjorta på pappas 26 årsdag :D



.. Så här kan man ju också sova i vagnen eller hur? :)



Bebishög på rad :)



Hopp hopp :) Lätt att ta kort.. japp!



Hugo tokar sig :)



Jag kan sitta själv! :)




Avslutar med denna bild!

I mitt härta bor ni!



Godnatt igen

RSS 2.0