Åtta månader!!!! :s

Grattis Hugo på din 8 månaders dag :D Detta firade vi med att åka till Gävle idag och fixa lite grejer, lite hemliga grejer :D Spännande ska det bli!! :)

Tänk vad tiden går fort, nu är han åtta månader!!! :S USCH! Han kommer snart flytta hemifrån :(
För mig känns det som om vi nyss kom hem från BB :( Det var sommar och en massa folk kom hit för att se på vårat mirakel! Nu är det inte så ofta det kommer nån :p Fast ibland ringer mormor och morfar eller farmor eller farfar och saknar sin lilla skatt, och då kommer dom och gosar med honom :D Tur det! :)

Åh va irriterande, våra tapeter vi hade bestämt oss för att ha i trappen har utgått :( GRRRRRRRR Den finns ingenstans att få tag på, så JÄVLA typiskt!!! Världens otur! Varför har dom då kvar provrullen i buktiken om tapeten inte finns mer, blir så sur!! Jävla skit!


Idag borde vi städa hela huset, dammet ur runt och tidningar och reklam som borde kastats ligger som stora högar överallt..

Ja kanske jag borde ta tag i städningen då??...... om ja känner för det, måste fundera ett slag :p
Ska nog hämta tapeter innan sex.. men vet inte hur, för Johan ligger å vilar och jag har Hugo.. omständigt att klä på honom bara för att åka å hämta lite tapteter.. Vi får se hur det blir...



Här kommer lite bilder på vårat mirakel som alltså är 8 månader redan :s usch tiden går alldeles fööööööööör fort :(
















VI ÄLSKAR DIG VÅRAN ÄLSKADE SÖTIS!!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Gratta födelsedagsbarnet från mig och Henka :)! Håller med dig att det gått fort! Btw så är han riktigt cool i brillorna på kortet :)!!

Kramelikram / Sanna

2010-03-15 @ 23:15:21
URL: http://sannawelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0