Disco!!!!

Idag har jag och Johan spelat disco bowling :D hihi Hugo fick vara hos mormor en liten stund så mamma och pappa fick göra nåt skojigt ihop :D ..(plus att morsan fick träna sig på att vara mormor och barnvakt haha) ..

I förmiddags var vi på öppna fsk, massor med barn och föräldrar, skojigt värre! Imån ska vi dit igen..fast då på massage!! Woho! Det ska bli skojigt :D Sen på eftermiddagen ska vi till Bvc och mäta och väga vår lilla prins :D Han måste väga över 6 kg tycker jag! Och vara närmare 60 cm lång också!.. eller? Och snart är det dags för tre månaders sprutan :s usch!

Ja nu är det mycket på gång.. ovanligt va? :p hehe På torsdag kanske jag ska träffa en kompis och sen på fredan är det babysång och sen på lördan ska ja till valbo en sväng med en kompis och sen på eftermiddagen äre middag med johans släkt och sen på söndan äre babysim igen :D woho! De är mysigt det :D Tror Jenny skulle följa med mig, för Johan sover ju varannan helg eftersom han jobbar :( men men :D

Full rulle med andra ord!

Ha de så bra! Vi har det huuuuur skönt som hellst här hemma! Vi bara myser hela tiden! :D Kram!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej svejs! Jo det är bara bra med oss blondiner ;P... hih. Japp det blev hårblekning helgen som var, så nu är man ett ljushuvud :P.

Ja vi ska hem en sväng i helgen :), så då ses vi då =)! Blir kul! Låter som ni har fullt upp där hemma, fast med en massa roliga saker :)! Låter som det är härligt att vara mammaledig!



Kramelikram!!

2009-09-30 @ 11:56:16
URL: http://sannawelen.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0